Om företaget

Butiken
Butiken

Från och med 23-11 är vi en Möbelmästar butik,efter 24 år som fristående möbelaffär tog vi steget ut till att bli medlem i möbelmästarna.Detta var för oss en chans till att utveckla butiken ytterligare. Vi förstärker sortimentet med varumärken som :Jensen, Hilding,Br Andersson,Cura ,Scapa mfl. Vi hoppas och tror att detta kommer att skapa ett än större intresse för oss som möbelbutik.     Butiken startade 1997 under namnet Skinnexpo, eftersom sortimentet blev bredare byttes 2012 namnet till Sunderby Möbler, detta för att inrikta sig mot ett mer komplett sortiment innom möbler och heminredning.

Butiken ligger fint belägen i Norra Sunderbyn mella Luleå och Boden. Vi erbjuder kvalitetsmöbler i alla prislägen från designer ritade till kampanj varor. God kvalite och hög servicenivå är vårat riktmärke . Du som kund skall känna trygghet när du handlar en möbel från oss.

Hos oss kan du även handla räntefritt 6, 12 eller 24 månader. Som kund kan du välja hemleverans, antingen monterat på plats eller att du monterar själv. Vill du själv frakta hem dina varor så kan du låna släpvagn utan kostnad.Vi hjälper till att lasta på.

Med Möbelmästarna kan vi också erbjuda nätförsäljning då går ni in på Möbelmästarna.se

 Gällande Corona viruset:

 Vi har följande rutiner: personalen håller lämpligt avstånd till er kunder (2m) Handsprit finns vid entren och kassa Vi har en stor och   rymlig butik, gott om plats att röra er säkert. Om så önskas erbjuder vi munskydd, dessa finns vid kassa-entre. För er som vill ha   privata  visningar ordnar vi detta genom tids bokning. tel 0920-265793.

Hjärtligt välkommna!
Önskar Lena och Mikael med personal. 

"Ett besök lönar sig"

 

Interiör galleri